Coagulatie voor gezicht en lichaam

Huidoneffenheden verwijderen
Een mooie huid is glad en gezond. Het is dus heel normaal dat jij je stoort aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen in jouw gezicht of op je lichaam. Gelukkig kunnen we daar iets aan doen bij Schoonheidssalon Skincare Apeldoorn. Met de coagulatie behandeling neem je binnen enkele minuten afscheid van couperose, fibromen en andere huidoneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat!
Voorafgaand aan een behandeling neem ik een korte intake met je door waarin we jouw huid en algehele gezondheid analyseren. Ik geef je voorafgaand aan jouw behandeling een goede indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is om jouw huidproblemen te verwijderen. Na afloop van de behandeling plannen we een gratis nabehandeling die 6 weken later plaatsvindt. We kijken dan of de huid goed is geheeld.
Coagulatie-uitleg
Huidindicaties
De behandelingen met het coagulatie apparaat zijn weefselvriendelijk en geschikt voor het verwijderen van:
* Couperose (gesprongen rode adertjes)
* Spider Naevus (spinvormige gesprongen adertjes)
* Bloedblaasjes
* Pigmentvlekken
* Ouderdomsvlekken
* Fibromen (steelwratjes)
* Ouderdomswratten
* Goed aardige moedervlekken
* Vetbulten

Hoe werkt het?
Het coagulatie apparaat werkt met gelijk en wisselstroom.
Coaguleren wil zeggen: het dicht- of wegbranden van een afwijking.
Ruwweg wordt coagulatie op twee manieren gebruikt:
* Voor het wegbranden van bindweefsel afwijkingen.
* Voor het dichtbranden van kleine bloedvaatjes.

Controle en eventuele nabehandeling na 6 weken
Onderdeel van jouw coagulatie behandeling is de gratis* nabehandeling na 6 weken. Dit doe ik om er zeker van te zijn dat jouw huid goed en gezond is geheeld. *nabehandeling van hetzelfde plekje is gratis.

Belangrijk om te weten
Hieronder vind je een aantal belangrijke zaken die belangrijk zijn om te weten voordat je met de coagulatie behandeling begint.
* Allereerst dien je na een behandeling hete en natte plaatsen (zoals sauna‘s en zwembaden) te vermijden gedurende 72 uur na de behandeling.
* Je dient na een behandeling zonlicht zoveel mogelijk te mijden gedurende 6 weken. Omdat je niet 6 weken binnen kunt blijven, adviseer ik een hoge zonnefactor
* Je dient het gebruik van elk type cosmetische producten die parfum of andere irriterende ingrediënten bevatten te mijden, gedurende een periode van minimaal 72 uur na de behandeling.